GRATTIS! Här är din personliga VIP-Inbjudan!
Det lackar mot Jul, nyår och PREMIÄREN för Bröllopsfeber.
Vi vill passa på att ge dig en VIP-inbjudan och lite tips från våra samarbetspartners!
Läs mer nedan!
VIP-INBJUDAN TILL WEDSLY!
GRATTIS! Som första bröllopspar är du och din partner bjuden till smygpremiären av en helt ny bröllopstjänst – Wedsly. Det är ett planerings- och budgetverktyg för alla som ska gifta sig. Enkelt uttryckt, en synkad bröllopsbudget och checklista, som ni enkelt anpassar och fyller i själv. Ni får stenkoll på budget, vet alltid vad som är fixat, vad som ska fixas och när. Ni har alltid tillgång till samma användarkonto. Dessutom innehåller tjänsten ett företagsregister med många av Bröllopsfebers utställare och Sveriges bästa bröllopsföretag. Det innebär att ni också kan boka allt direkt i Wedsly. Smart, eller hur?

Det bästa av allt? Det är GRATIS!
 
Wedsly lanseras i februari och ni träffar Wedsly på alla Bröllopsfeber-mässor i  Stockholm, Malmö och Göteborg. 
För att ligga i startgroparna i februari, skapa konto nu och få meddelande när sajten lanseras. 
Bröllopsplanering har aldrig varit enklare, skapa konto nu!
Skaffa din egen Bröllopshemsida!
Bröllopsguiden är ett av Sveriges största bröllopsmagasin med en otroligt populär sajt, med massor av tips, råd och praktiska hjälpmedel. Du träffar Bröllopsguiden på samtliga av Bröllopsfebers mässor. Se till att fixa en egen bröllopshemsida för ert bröllop med egen unik www-adress där ni kan bjuda in era gäster plus massa smarta funktioner. Och du, det är GRATIS! Starta din sida redan idag! Klicka på bilden, för att sätta igång!
TÄVLA OM SMYCKEN FÖR 100 000 kr!
Du har väl inte missat Bröllopsmagasinets Diamantjakt? Klicka på bilden nedan och du kommer till tävlingen där du tävlar om smycken för 100 000 kr.
Bröllopsmagasinet är det enda svenska magasinet som även finns i övriga Norden och en sajt späckad med inspiration, råd och tips. Du träffar Bröllopsmagasinet på samtliga av Bröllopsfebers mässor.
Bröllopsmagasinet håller även i Bröllopsfebers populära forum i varje stad, där du träffar bröllopsexperter och får massor av smarta råd och tips. Klick på bilden och tävla om lite bling!
VINN ERT DRÖMBRÖLLOP!
Tävlingen pågår för fullt och du kan ensam vinna vinster och tjänster från våra utställare till ett värde av ca 150 000 kr!
Häll upp en kopp kaffe eller annan favoritdryck. Haffa din partner och sätt igång och tävla om du inte redan har gjort det!
Klicka på bilden nedan för att komma till tävlingen!
VIP-BILJETTER SISTA CHANSEN!
Om du planerar att köpa VIP-biljett till våra mässor, så är det hög tid nu. Vi har redan sålt över 6000 VIP-biljetter och de börjar nu att ta slut.
Du kommer alltid att kunna köpa biljetter på plats, men på VIP biljetterna är det 100 kr rabatt + du får andra dagen gratis, du går före i kön och du får en romantisk kryssning med Birka Cruises värde ca 1200 kr!
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL BILJETTFÖRSÄLJNINGEN!
SJ FIXAR BRÖLLOPSFESTEN!
Mellan 12 000- 15 000 besöker Bröllopsfeber i Stockholm, Malmö & Göteborg. Besökarna kommer från hela landet och SJ ställer upp och erbjuder 10% i rabatt på era resor om du bokar via länken nedan (Klicka på bilden). Varför inte göra helgen till en romantisk utflykt med härlig tågresa, mässbesök och övernattning med din blivande och/eller dina vänner och familj?
Boka tågbiljett redan nu för bästa plats och pris! Klicka på bilden.
VILL DU VETA MER OM BRÖLLOPSFEBER? KLICKA HÄR?
Facebook
Facebook
Bröllopsfeber
Bröllopsfeber
Copyright © 2017 Bröllopsfeber, All rights reserved.