Välkommen till Bröllopsfeber- Sveriges största bröllopsmässa.

Bröllopsfeber arrangerar bröllopsmässor i Stockholm, Göteborg och Malmö och där träffas ca 400 företag i bröllopsbranschen och 12-15 000 av Sveriges alla brudpar för att inspireras, få inspiration, erbjudanden, råd och tips.

Bröllopsfeber är så mycket mer än dessa mässor. Vi finns för Sveriges brudpar året runt. Oavsett om du ska gå på vår bröllopsmässa eller ej. Med denna app har du en överblick över alla våra kanaler som vi finns i.

Exklusivt för den här appen är att här lägger alla våra utställare upp sina erbjudanden året om. De visar sina nya produkter och ger massor av inspiration. Den här appen samlar och alla våra sociala feeds, såsom blogg, facebook, instagram och vårt senaste nyhetbrev. Men du får också mycket mer. Du har ett register över alla våra utställare och kan lätt komma i kontakt med de när DU vill. Du ser också överskådligt samtliga erbjudanden som ligger ute just nu från alla utställare.

Självklart är också den app späckad med all info om mässorna. Mässkartor så att du lätt hittar varje utställare, öppettider och hur du hittar till mässan. Såklart kan du även köpa VIP-biljett till mässorna genom appen. Vi hoppas att du får massor av nytta med denna nya version av Bröllopsfeberappen som samlar allt som bröllopsfeber släpper ut i de olika sociala kanalerna. Plus allt om våra mässor! Hoppas vi ses på någon av Bröllopsfebers mässor!